Recepten
Een greep uit de talloze heerlijke recepten die je kunt maken met de producten van Poeliersbedrijf Verhoef.
Puntpaprika’s gevuld met kipgehakt
Hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 500 gram gekruid kipgehakt 2 grote of 3 kleine puntpaprika’s 7 champignons 1 kleine ui 1 teentje knoflook Geraspte kaas
Ovenschotel kip & champignonroomsaus
Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 4 kipfilets 150 gram gerookt ontbijtspek 1 sjalotje, fijngesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 400 gram champignons, schoongeborsteld en in plakken
Hollandse stamppot met prei-roomkaas
Ingrediënten 1200 gram kruimige aardappelen 2 preien 2 uien 2 tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 25 gram bieslook 125 gram verse roomkaas met kruiden (bakje)
Kip met asperges
Ingrediënten: 350 gram witte rijst 400 gram kipfilet 2 tenen knoflook 1 blikje minimaïskolfjes (425 gram) 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 4 eetlepels zonnebloemolie 6
Hete kip met komkommersalade
Ingrediënten voor 4 personen: 300 gram witte rijst 2 komkommers 2 eetlepels witte wijnazijn 500 gram kipfilet 2 eetlepels olie 100 milliliter Ketjap Manis 50
Gevulde kip uit de oven
Ingrediënten voor 4 personen: Hele kip van ongeveer 1,5 kilo 8 plakjes ontbijtspek 3 takjes rozemarijn Peper naar smaak Voor de vulling: 1/2 rijpe mango
Italiaanse kipfilet uit de oven
Hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 250 gram trostomaatjes 120 gram pancetta, blokjes of plakjes 2 eetlepels verse oreganoblaadjes 8 tenen knoflook 1 eetlepel olijfolie 2